ONDERTUSSEN IN DE F1 | NORRIS VERKENT AUSTRALIë EN KOMT EEN AANTAL 'BIJZONDERE' KUNSTWERKEN TEGEN

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Norris verkent Australië en komt een aantal 'bijzondere' kunstwerken tegen

Lando Norris is al in Australië gearriveerd. De Brit kampt nog met een jetlag van de lange vlucht, maar dat weerhoudt hem er niet van om de buurt te verkennen. Uiteraard heeft Norris zijn camera ook weer meegenomen om een aantal bijzondere kunstwerken op de gevoelige plaat vast te leggen.

Alonso haalt hilarische foto op ludieke wijze van stal voor raceweekend in Melbourne

Fernando Alonso heeft zijn foto die in Jeddah al voor hilariteit zorgde weer van stal gehaald. Ditmaal is er wel een kleine aanpassing. De foto is omgedraaid voor de race down under.

Ricciardo verruilt F1-circuit voor Australische outback

De Grand Prix in Australië komt er al bijna aan en zal de thuisrace zijn voor Daniel Ricciardo. De derde coureur van Red Bull Racing zal waarschijnlijk niet op de baan verschijnen tijdens het raceweekend, maar op het Youtube-kanaal van Red Bull Racing mag hij toch nog plaats nemen in de RB19. Alleen rijdt hij nu door de Australische outback!

2023-03-27T13:17:39Z dg43tfdfdgfd